The School Day

From September 2019

08.50 am – Whistle Blown

08.55 – 09.55 am - Registration in Lesson 1 – 1 hour

09.55 - 10.55 am - Lesson 2 – 1 hour

10.55 – 11.15 am - Break – 20 mins

11.15 – 12.15 pm - Lesson 3 – 1 hour

12.15 – 01.15 pm - Lesson 4 – 1 hour

01.15 – 01.55 pm - Lunch – 40 mins

01.55 – 02.55 pm – Registration in Lesson 5 – 1 hour

02.55 – 03.25 pm - Form Time/Interventions – 30 mins

More in this Section